arrow-leftarrow-rightchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upfacebook-altfacebookinfoinstagrampinterestplay-circlequotesettingstiktokyoutube
HTML5 Banner
Visit Planetz

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) szakmai partereként a Zöld Követ Egyesület az idei évben újra meghirdeti „A jövő zöld generációjáért díj 2024” környezetvédelmi pályázatát, melyre szeretettel várjuk az ökotudatos pedagógusok jelentkezését az ország minden pontjáról.

A PÁLYÁZATRÓL

A pályázati felhívással szeretnénk ösztönözni, s a beérkezett pályázatok által jobban megismerni a közoktatásban, köznevelésben, szakképzésben dolgozó tanítók, tanárok, óvodapedagógusok, és egyéb munkatársak fenntarthatóságért végzett munkáját.

„A jövő zöld generációjáért díj 2024” pályázati felhívással azoknak a környezetvédelem iránt elkötelezett pedagógusoknak szeretnénk elismerést nyújtani, akik különösen aktívak a fenntartható fejlődést szolgáló nevelés-oktatás területén. Olyan ökotudatos pedagógusok jelentkezését várjuk, akik munkájukkal, életszemléletükkel a társadalmi, ökológiai és gazdasági fenntarthatóság fontosságát közvetítik diákjaik számára, s ezáltal környezetvédelmi cselekvésre inspirálják őket.

PÁLYÁZATI ANYAGOK
A Ficsak és Zöld Követ számára kiemelten fontos a pedagógusok erkölcsi támogatása és teljesítményük elismerése, valamint az is, hogy megismerje a hazai, környezetvédelmi oktatás-nevelésben kiemelkedő szakembereket a társadalom széles köre. A 2023.évi pályázatban résztvevő pedagógusok pályamunkái ITT tekinthetőek meg, akik új pályázati anyagokkal idén is jelentkezhetnek.

DÍJAZÁS
A legjobb pályamunkákat beküldő pedagógusok díjazásban is részesülnek. Az első három helyezett 200.000 Ft, 150.000 Ft és 100.000 Ft díjazásban részesül, illetve intézményük, ingyen környezetvédelmi/szemléletformáló előadást vehet igénybe a Zöld Követ Egyesület megvalósításában. A pályázatban résztvevő összes pedagógus intézménye részt vesz egy sorsoláson is, melynek keretében egy 150.000 Ft értékű környezetvédelmi fejlődést biztosító tárgyi eszköz talál gazdára.

Hazai vállalatok és cégek felajánlásait is várjuk, akik fontosnak tartják a fenntartható fejlődést, és szeretnék az ebben dolgozó pedagógusokat elismerni és segíteni. A felajánlást tevő vállalkozások – ahogy 2023-ban is – különdíjat ajánlhatnak fel és adhatnak át a pályázat keretein belül.

A pályázatokat 2024. szeptember 30-ig várjuk az alábbi weboldalon, ahol a pályázati feltételek is megtalálhatóak.

„A jövő zöld generációjáért díj 2024” pályázat eredményhirdetésére 2024. október 21-én, a Földünkért Világnapon kerül sor.

Jelentkezz be a hozzászólás írásához

Ajaj, nem vagy bejelentkezve! Te tudtad, hogy a fenti cikk elolvasásáért pontot kaptál volna a PlanetZ oldalán? Regisztrálj 1 perc alatt az alábbi linken, gyűjts pontot a cikkek elolvasásáért, kommentelésért és megosztásért. Legyél aktív tag és váltsd be a pontjaid értékes ajándékokra!

HTML5 Banner
Visit Planetz