arrow-leftarrow-rightchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upfacebook-altfacebookinfoinstagrampinterestplay-circlequotesettingstiktokyoutube

Impresszum

A PlanetZ Magyarország első, AI támogatású környezetvédelmi hírportálja

Kiadja a Zöld Követ Egyesület, hazánk egyik legnagyobb környezetvédelmi szervezete.

Célkitűzéseink
A PlanetZ.hu szerkesztősége elítéli a radikális környezetvédelmet, például a műtárgyak leöntését, karácsonyfák ledöntését. Úgy véljük, hogy az ilyen szélsőséges cselekedetek nemcsak a környezetvédelmi mozgalmak hírnevét rombolják, hanem a társadalom szélesebb rétegei számára is elrettentő hatásúak lehetnek. Ehelyett a párbeszédet, a tájékoztatást és a hétköznapi környezetvédelmet helyezzük előtérbe.

Célunk, hogy a közvéleményt hiteles és megbízható információkkal lássuk el, ösztönözve az embereket a fenntartható életmódra és a környezettudatos döntések meghozatalára. Hiszünk abban, hogy a változásokat békés eszközökkel, az oktatás és a tudatosság növelésével érhetjük el. A társadalom különböző szegmenseivel való együttműködésre törekszünk, legyen szó iskolákról, vállalatokról vagy civil szervezetekről, hogy közösen dolgozzunk a bolygónk védelméért.

Szerkesztőség

Brand Manager
Kis Marianna

Szerkesztő
Helmeczi Krisztián

Írók
Jámbor Beáta

Mesterséges Intelligencia és tartalomkészítés

A PlanetZ különleges figyelmet fordít a hiteles, gyors és releváns hírek közvetítésére, amelyben a mesterséges intelligencia kiemelt szerepet játszik. Egyes cikkeink AI támogatással készülnek, ami azt jelenti, hogy a tartalom előállításának és bizonyos szerkesztési döntéshozatal folyamatába is beengedjük a mesterséges intelligenciát. Az általunk táplált AI folyamatosan fejlődik, tanul és egyre hatékonyabbá válik a kutatási és elemzési feladatokban.

Fontos hangsúlyozni, hogy bár a mesterséges intelligencia nagy segítséget nyújt a kutatómunkában és az információk feldolgozásában, a végső döntéseket minden esetben emberek hozzák meg. Szerkesztőségünk alapos kutatómunkát végez, amelynek során az AI segítségével gyorsan és precízen tudunk adatokat gyűjteni és elemezni, ezáltal biztosítva, hogy olvasóink mindig a legfrissebb és legmegbízhatóbb információkat kapják.

A PlanetZ célja, hogy a technológiai újításokat és a környezetvédelmi törekvéseket ötvözve olyan platformot biztosítson, amely elősegíti a párbeszédet és a tudatosság növelését a környezetvédelem terén.

A Zöld Követ Egyesületről 

A Zöld Követ Egyesület évente több ezer diáknak és családnak tart foglalkozásokat, előadásokat, komplex programokat melyek célja a környezettudatosságának növelése és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségük erősítése.

Számos alkalommal szervezünk szemétszedési akciókat, melyek során a résztvevők közösen takarítják meg a közparkokat, utak menti területeket és erdőket az illegálisan lerakott hulladéktól

A Zöld Követ Egyesület üzemelteti az egyik legnagyobb környezetvédelmi TikTok oldalt, a @HelloPlanetZ-t. Ezen a platformon keresztül havonta közel félmillió emberhez jutnak el hasznos információk és inspiráló tartalmak a környezetvédelemről. A TikTok oldal révén az Egyesület széles közönséget ér el, ami különösen a fiatalabb generációkat szólítja meg.

A PlanetZ.hu portál létrehozásával a Zöld Követ Egyesület egy komplex környezetvédelmi tájékoztatási és edukációs rendszert tud létrehozni, amely átfogó és naprakész információkkal látja el a közvéleményt.

Zöld Követ Egyesület
Székhely: 8174 Balatonkenese, Fő utca 574/6 hrsz.
Postafiók: 1508 Budapest, Pf. 24.

Sajtótájékoztatók és sajtóközlemények 

A PlanetZ szívesen fogadja a sajtótájékoztatókra szóló meghívókat és a sajtóközleményeket is. Az eseményeken szerkesztői döntés alapján veszünk részt. Fenntartjuk a jogot, hogy az elküldött sajtóközleményeket ne vagy csak részben jelenítsük meg. Sajtóközlemények esetében fontos, hogy a releváns és érdekes információkat tartalmazzanak, PR cikkeket csak és kizárólag a Médiaajánlatban szereplő feltételek mellett tudunk megjeleníteni.

A sajtómeghívókat, a sajtóközleményeket és az egyéb megkereséseket a hello(kukac)planetz.hu e-mail címre várjuk.

Tárhelyszolgáltató

DotRoll Kft.
tel: +36-1-432-3232
fax: +36-1-432-3231
e-mail: support@dotroll.com