arrow-leftarrow-rightchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upfacebook-altfacebookinfoinstagrampinterestplay-circlequotesettingstiktokyoutube

Médiaajánlat

Bemutatkozás

Üdvözöljük a PlanetZ világában! A PlanetZ Magyarország első AI alapú közösségi hírportálja, amely a legfrissebb híreket és információkat hozza el olvasóinak modern és innovatív megközelítéssel. A Zöld Követ Egyesület által kiadott PlanetZ célja, hogy megbízható és releváns tartalmakat kínáljon, miközben aktív közösséget épít.

Elérések és Hatókör

A lapot kiadó Zöld Követ Egyesület online és offline kommunikációja révén platformjain összesen havi 500.000-1.000.000 embert ér el Magyarországon. Olvasótáborunk folyamatosan növekszik, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy mindig naprakész és hiteles információkat biztosítsunk. A széles elérési bázisunk lehetőséget ad partnereink számára, hogy hatékonyan kommunikáljanak célközönségükkel.

Ha érdekli az együttműködés lehetősége a PlanetZ hírportállal vagy a Zöld Követ Egyesülettel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon nekünk a következő e-mail címre: hello [kukac] planetz [pont] hu.

Köszönjük érdeklődését, és várjuk a sikeres együttműködés lehetőségét!

Üdvözlettel,

A PlanetZ Csapata