arrow-leftarrow-rightchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upfacebook-altfacebookinfoinstagrampinterestplay-circlequotesettingstiktokyoutube
HTML5 Banner
Visit Planetz

Ahhoz, hogy unokáink és az ő unokáik is itt élhessenek ezen a 93 ezer négyzetkilométeren, rendben kell tartanunk környezetünket, meg kell megőriznünk a teremtett világot utódaink számára is – fogalmazott a térség KDNP-s országgyűlési képviselője szerdán Cegléden.

Földi László a Kereszténydemokrata Néppárt faültetési akcióját méltatva örömét fejezte ki, hogy Pest vármegye 12. országos egyéni választókerületében Cegléd lett a kezdeményezés megvalósításának helyszíne, az ültetés helye, a Vörösmarty tér pedig a város egyik legszebb tere.
A képviselő elmondta azt is, hogy a városban a KDNP és a Fidesz nagyon jó kapcsolatot ápol, és az önkormányzati választásokon is együtt indulnak a város mind a tíz egyéni körzetében.

Gaal Gergely, a KDNP Pest vármegyei elnöke emlékeztetett, hogy a teremtett világnak az ember is része, ezért felelősséggel tartozik környezetért és a természetért. Hozzátette: ennek a gondolatnak a jegyében indította el a KDNP 2024 márciusában az “Ültessünk, hogy élhessünk!” elnevezésű faültetési akciót, amely az egész országra kiterjed.

“A faültetés mindig egy új élet megjelenítését is szimbolizálja, illetve azt, hogy mi közel érezzük magunkat a teremtett világhoz, a természethez” – mondta.

A programot a kereszténydemokrata önkormányzati képviselők valósítják meg, így Cegléden is, ahol az elültetett tíz fát a helyi kereszténydemokrata közösség gondozza majd – tette hozzá. A politikusok meggyfákat ültettek.

Jelentkezz be a hozzászólás írásához

Ajaj, nem vagy bejelentkezve! Te tudtad, hogy a fenti cikk elolvasásáért pontot kaptál volna a PlanetZ oldalán? Regisztrálj 1 perc alatt az alábbi linken, gyűjts pontot a cikkek elolvasásáért, kommentelésért és megosztásért. Legyél aktív tag és váltsd be a pontjaid értékes ajándékokra!

HTML5 Banner
Visit Planetz