Green Events – Start játék
garantált ajándékokért

Garantált 20.000 Ft-os ajándékutalvány az Green Events alkalmazásban megszervezett első 10 esemény szervezőjének!

A szervező választhat, hogy 20.000 Ft-os Vak Varjú ajándékutalványt vagy inkább 20.000 Ft értékű zoltbolt.hu utalványt szeretne inkább. Te melyiket választanád? 🙂

Itt van, végre elindult végre Magyarország első környezetvédelmi eseményszervező és eseménykereső mobilalkalmazása, ahol a jó cselekedetek még pontokat is érnek. Ezt a hiánypótló applikációt a Zöld Követ Egyesület által elindított Planet Z mozgalom hozta létre, mellyel céljuk összehozni és ösztönözni az embereket zöld események szervezésére, valamint azokon való részvételre.

Itt a téli hónapokban talán nem a legideálisabb az időjárás zöld események szervezésére és ezeken való részvételre, éppen ezért szeretnénk jutalmazni azokat a leglelkesebb tagokat, akik még az év leghidegebb hónapjaiban is segítenek Nekünk ezt az alkalmazást élettel és zöld eseményekkel megtölteni.

 

Ki kapja a garantált ajándékot?

Az az első 10 ember, aki 2022. március 31-ig megszervez és megvalósít egy bármilyen zöld eseményt az applikációban való meghirdetéssel együtt, melyen legalább 10 fő részt vesz (ezt az applikációban is jelzi), azt a szervezőt az esemény megvalósítását követően köszönetünk jeléül megajándékozzuk egy általa választott 20.000 Ft értékű – Vak Varjú étterem vagy zoldbolt.hu – ajándékutalvánnyal.

 

Milyen eseményeket szervezhetsz?

Nagyjából bármit, a környezetünk megóvását segíti vagy a környezetvédelmet, annak terjedését segíti. Lehet ez szemétszedés, faültetés, plogging, szemléletformáló előadások és workshopok, fenntarthatósági konferenciák, zöld vásárok vagy bármi egyéb környezetvédő esemény.

Mit kell tehát pontosan tenned, hogy Tiéd legyen az egyik 20. 000 Ft értékű garantált ajándékunk?

1. Ha még nem töltötted le az applikációt, akkor töltsd le most, és regisztrálj be be most! App Store: https://apps.apple.com/hu/app/green-events/id1598716216; Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.milcomp.green_events_app

2. Találd ki, milyen eseményt szeretnél és tudsz megszervezni és lebonyolítani a következő 2,5 hónapban minél előbb. (A gyorsaság is számít, hiszen az első 10 esemény megvalósítójának jár az ajándék!)

3. Hozd létre az eseményt az applikációban!

4. Szervezed meg az eseményt, hívd meg akár további ismerőseidet, hogy biztosan legyen elég résztvevő az eseményeden, hiszen minimum 10 fő részvétele esetén jár a garantált ajándék. Ne feledd! Ha a Te ajánlásodra regisztrálnak, és részt vesznek az eseményeden, akkor további 50 pontot is kapsz emberenként (a szervezésen túl), amelyeket később remek ajándékokra tudsz beváltani.

5. Továbbá ne feledd az esemény végén a QR kódot bemutatni a résztvevőknek, hogy mindannyian megkapjátok a pontokat – az esemény szervezéséért, illetve a részvételért -, valamint így tudod visszaigazolni számunkra, hogy megvalósult az esemény.

6. Utána vedd fel velünk a kapcsolatot az info@planetz.hu e-mail címed, hogy egyeztethessünk Veled az ajándékod átvételéről. 🙂

 

Az óra indul!

Kezdődjön a „harc” a garantált ajándékokért! Szervezzünk minél többen minél több, a környezetünket védő eseményt! 🙂

Közösségi platformjainkon folyamatosan jelezni fogjuk, hogy hány esemény valósult meg, így érdemes minket ott is követned!

Zöld Követ Facebook: https://www.facebook.com/zoldkovet
Zöld Követ Insta: https://www.instagram.com/zoldkovet/
Planet Z mozgalom Insta: https://www.instagram.com/helloplanetz/
Planet Z mozgalom TikTok: https://www.tiktok.com/@helloplanetz?