Webáruház készítés során a vásárló

Egyszerű megrendelési folyamat
Fantasztikus termékfotók és videók
Termékleírások amelyek eladják a terméket

Az átlagos kosárértéket is növelni tudod egyedi megoldásokkal mint például az ingyenes szállítás 15.000 Ft felett. A webáruház készíwebaruhaz-keszitestés során a vásárló ilyen esetben vásárol még pár terméket, hogy 0 Ft legyen a szállítási díja. Nézzük meg ebben az esetben a 1.5%-os CR rátával és megnövekedett 15.000 Ft-os átlagos kosárértékkel: http://www.netkreativ.hu/webaruhaz-keszites.html

Példa:
1.000 fő x 15.000 Ft x 0,015 (1.5%) = 225.000 Ft forgalom

Azaz 1.000 látogatóból 1.5%-os konverziós ráta érték esetében 15 fő fog rendelni ami átlagos 15.000 Ft-os kosárérték esetében 225.000 Ft forgalmat jelent majd neked.

A webáruházad forgalmát könnyedén növelheted ha a vevőid többet költenek nálad, valamint ha többen vásárolnak ugyanannyi látogatóból. Ezért FONTOS az optimalizálás és a vásárlásra ösztönző funkciók.

Az optimalizálás igazából akadálymentesítés, azaz eltávolítod azokat az elemeket amelyek csökkentik a forgalmad és a CR értéket. Mi az akadály? Igazából minden ami megállítja vagy elbizonytalanítja a vásárlót. Ezek sok esetben csak egyszerű félreértések vagy csak nem tiszta amit leírsz és ami nem egyértelmű az akadály lesz majd.

This entry was posted in Webáruház készítés and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply