Keresőmarketing oktatóanyag

Keresőmarketing

Keresőmarketing

Amerikában tucatnyi szuper üzleti podcast van, én 4 üzleti podcast-re vagyok feliratkozva. Az iTunes szoftvert használom erre és az iTunes automatikusan letölti nekem az új adásokat. Érdekes, hogy elismert szakértők podcast adásait hallgatva van, amikor nagyon rossz minőséget hallok. Nem ajánlom, hogy rossz minőségű sercegős adást ossz meg, törekedj az elérhető legtisztább felvételre.
Miért szeretjük a hanganyagokat?
Sok oka van, amiért az emberek szeretik a rádiót és a szakmai hanganyagokat. Kevés az időnk és multitask üzemmódban akár munka közben is tudjuk hallgatni ezeket. Van olyan ügyfelem, aki kocsiban ülve hallgatta meg a több CD-s keresőmarketing oktatóanyagomat és van, aki azért utazott vonattal, hogy közben hallgatni tudja és jegyzeteljen.

Amikor elkezdtem hanganyagokat megosztani jött a kérés azonnal, hogy legyen letölthető iPod-ra és iPhonera is. Igen, az emberek szeretik kihasználni a technikát és ezt biztosítani is kell nekik.
Hogyan és miért működik a Podcast?
A kész hanganyagot egy podcast szerverre vagy akár a weboldalad tárhelyén is tárolhatod. Először feltöltöd az MP3 filet a szerverre és utána kell beregisztrálnod az iTunes rendszerébe és jóváhagyás után meg is jelenik. Ennél sokkal könnyebb megoldást kínálnak a Podcast szolgáltatók mint a Podomatic.com. Itt az alapadatok megadása és a podcast csatornád képének feltöltése után már töltheted is fel az adásaid. A Podomatic fel is dolgozza és közzéteszi az iTunes podcast könyvtárában.

This entry was posted in Keresőmarketing and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply